Van a korábbi baloldali értelmiségnek egy része, mely szépen sorban egymás után bűnbánatot gyakorol. Verebes István azt állítja, ő soha nem volt baloldali, Selmeczi szerint szörnyű dolog, ha mindeg csak egy irányból jön a pénz, a tv2 elkezdett kiegyensúlyozottan tájékoztatni, Nádas Péter pedig a minap önkritikát gyakorolt, mivel nem látta át, miféle befolyással is bírnak a multik a politikára.
Szóval: most, hogy a korábbi baloldal megbuktázott, a szekértolók ( nevezzük eufemisztikusan holdudvarnak) ismét elővette jó öreg szaglását, ennek segítségével próbál rájönni, az új szelek merről fújdogálnak. Jobbról, természetesen. Igazodjunk hát az ő normáikhoz! Hangsúlyozzuk a munka és a család fontosságát, bizonyítsuk, hogy szívünk mélyén mi mindig is...., időnként pedig kérjünk elnézést. El van nézve, mondhatja erre a "Nagy Átlag", majd a földre köp.
Akkor már inkább TGM...
 

Szerző: Peterblant1  2010.04.26. 10:02 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: család verebes jobb konzervatív értelmiség

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagert.blog.hu/api/trackback/id/tr71952082

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.04.14. 14:41:29

TOP10 Robbie Williams-dal EVÖR - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása