Egészségtelen táplálkozásunk ( túl sok szénhidrát bevitele) következtében szervezetünkben túl sok sav keletkezik. Az elsavasodott szervezet pedig sokkal nehezebben áll ellent a különböző betegségeknek.

A természetesen jódos és természetesen lúgos Brill ásványvíz segíthet abban, hogy szervezetünket átmossuk, tisztítsuk, immunrendszerünket pedig megerősítsük. A kezelt vizekkel ellentétben a természetes jód és a természetes lúg jobban hasznosul.
A Brill ásványvíz PH-értéke rendkívül magas, 8,3.

A Brill ásványvíz nem tartalmaz tartósítószert vagy fertőtlenítőt, valamint alacsony a kalcium- és magnéziumtartalma. Ezáltal nem halmozódik fel a szervezetben a sok felesleges anyag melynek kiválasztása és feldolgozása alaposan megterheli szervezetünket.

A tiszta víz méregtelenítő hatású, tehermentesíti az emberi szervezetet.

A jód elengedhetetlenül szükséges a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. A jódhiány fáradtságot, levertséget okoz, ezenkívül anyagcsere-problémákat is eredményezhet.

A Brill ásványvíz oxigénnel dúsított változata megakadályozhatja a rákos sejtek szaporodását.
A Brill ásványvízzel kapcsolatos terméktapasztalatokról a brillasvanyviz.hu oldalon olvashat!

A termék most rendkívül gazdaságos áron, 5 literes kiszerelésben (660 forint + ÁFA) eléhető.
Megrendelés: Kispál Lajos, 06 30 836 87 88
 

 

 

 

 

Szerző: Peterblant1  2012.01.30. 12:48 Szólj hozzá!

Címkék: ásványvíz lúg brill jód

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagert.blog.hu/api/trackback/id/tr123976722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása