A forgatókönyv a megszokott: ha az éppen aktuális magyar kormány hoz egy intézkedést a középréteg védelmében (konkrétan most az egykulcsos adóról beszélünk), az épp aktuális ellenzék a szegények érdekeire hivatkozva, a kisemberek biztonságával érvelve, azonnal megtámadják azt. Lendvai Ildikó MSZP-elnök szerint a 16 kulcsos adó a GAZDAGOK ÉRDEKEIT szolgálja.

Minden jóindulatom ellenére el kell magyaráznom: egy 29 pontból álló gazdasági csomagot csak egészében szabad értékelni. Az Orbán-kormány eddigi legnagyobb vitát kiváltó intézkedés-csomagja számtalan olyan rendelkezést tartalmaz, mely éppen a kisemberek, az alsóbb társadalmi rétegek biztonságát szolgálja. Az SZJA-módosítás csak egyik eleme a csomagnak.
 

Szerző: Peterblant1  2010.06.09. 09:15 Szólj hozzá!

Címkék: biztonság mszp adó lendvai középréteg

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagert.blog.hu/api/trackback/id/tr962068193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása