Az Egyesült Államokban élő,mindössze 13 éves Jonathan Lee, szívügyének tekinti, hogy a lassan 60 éve szétszakított Korea egyesüljön. Szeretné, ha Ázsiának azon részén végre létrejönne a politikai és társadalmi biztonság. Ezért Lee bátor demonstrációba fogott: a hírhedt pekingi Tienanmen téren transzparensekkel demonstrált Korea egyesítéséért, a békkért, a félsziget biztonságáért.

Azt talán mondanom sem kell, hogy a kínai hatóságok nem tolerálták akcióját, ehelyett bevágták őt is, meg édesanyját is egy rabomobilba, és ismeretlen helyre hurcolták. Tipikus kínai megoldás: az ellenzéket csírájában kell elfojtani. Az eset óta már több óra is eltelt, de még semmit nem tudunk a 13 éves fiatalember hollétéről.

Azt gondolom, nem vagyok egyedüli, aki abban reménykedik, hogy nem történt semmi baja. Hogy jól van, hogy nem verték össze, hogy élete biztonságban van.
Szurkoljunk neki, imádkozzunk érte!

Szerző: Peterblant1  2010.11.22. 09:27 Szólj hozzá!

Címkék: biztonság jonathan lee kínai rendőrök korea biztonsága

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagert.blog.hu/api/trackback/id/tr462464789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása